Artefact maakt het onzichtbare zichtbaar

Wie zijn wij

Bij Artefact bent u aan het juiste adres voor klantgericht archeologisch advies en onderzoek. Al ruim 10 jaar wordt onze dienstverlening gekenmerkt door kwaliteit met een pragmatische inslag. Wij begrijpen de belangen van de opdrachtgever en de eisen en wensen van de bevoegde overheid. Daardoor kunnen erfgoedprojecten slimmer en sneller gerealiseerd worden. En uw project ook.

Wij werken voor overheden, bedrijven en particulieren. Omdat wij overtuigd zijn van de meerwaarde van een regionale benadering, ligt ons werkveld voornamelijk in Zeeland en West-Brabant. Artefact is lid van de Vereniging van Ondernemers in de Archeologie en beschikt over een certificaat Archeologie op basis van de BRL4000 SIKB. Een overzicht van de protocollen waarvoor wij zijn gecertificeerd vindt u hier: Certificaat. We hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen u een compleet dienstenpakket bieden. 

Team
‘Wij denken en werken mee’, dat is de visie van het team van Artefact. Bij Artefact werken gedreven archeologen, met een hart voor erfgoed en begrip voor de belangen van de opdrachtgever.

Jan Artefact

Jan

Poortvliet Postweg Artefact

Els

Dominique

Guus

Frederik

Frederik

Senne Artefact

Senne

Francies

Francies

Silvia Artefact

Silvia

Juanita Artefact

Juanita

Marjan Artefact

Marjan

Dominique

Domenique

Artefact

Dante